Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948397    








Honlapkeszites

Befejezõdött a nagyfelületû burkolatjavítások elsõ üteme Zala megyében - Indulhat a második ütem!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Zala megye közútjain is befejezte a tavaszi burkolat-felújítási munkálatokat. Közbeszerzési eljárás lefolytatását követõen a nyertes kivitelezõ több szakaszon, összesen mintegy 18 km hosszon, több mint 46 000 m² érintett felületen végezte el a helyi javításokat, amelyeknek összköltsége közel nettó 600 millió Ft volt.

Az alábbi helyszíneken újultak meg részben vagy egészében az elhasználódott aszfaltburkolatok. A fõutakon:  71-es számú fõút Vonyarcvashegy,  74-es számú fõút Zalaegerszeg-Egervár,  7-es számú fõút Zalakomár-Nagykanizsa,  76-os számú fõúton Sármellék, Szentgyörgyvár,  75-ös számú fõúton Pölöske, Zalaszentmihály, Alsópáhok térségében.


 A mellékutakon:  Nemeshetés bekötõúton,  Keszthely-Sümeg összekötõ úton, a Betyár-csárda térségében,  Keszthely-Hévíz között, Dobogómajornál,  Iklódbördöce és Lentiszombathely, valamint  Lentikápolna térségében.

A munkaterületekrõl levonultak a gépek, a forgalomkorlátozások valamennyi munkahelyszínen megszûntek.
A Magyar Közút ezúton is köszöni a közlekedõk türelmét és együttmûködését!

A nagyfelületû burkolatjavítások második ütemében, újabb források bevonásával a kivitelezõ a 7405 j. Zalaegerszeg-Pórszombat összekötõ útnak Zalaegerszeg–Vorhota városrészén 0,4 km hosszon 2310 m2 felületen, továbbá a 7536 j. Becsehely-Bak összekötõ út Bak, Bánokszentgyörgy, Borsfa települések környezetében mintegy 1,4 km hosszon és 4309 m2 felületen végez munkálatokat közel 74,5 Ft összegben. Az aszfaltozási és pályaszerkezet építési munkálatok során félpályás útlezárások, illetve jelzõõrös és jelzõlámpás forgalomkorlátozásokra lehet számítani, amelynek idõtartalma alatt kérjük a közlekedõk megértését és türelmét.

Magyar Közút Nonprofit Zrt. Zala Megyei Igazgatóság



2011-06-06 13:14:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül