Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892653    








Honlapkeszites

Zeus, a tiszta autók istene

Még 2003-ban épült egy beállós autómosó a Belus József utcában, a baseball pálya tõszomszédságában, amely mára mintegy 400 négyzetméter alapterületû, minden igényt kielégítõ autómosó bázissá fejlõdött. A Zeus Autómosó szolgáltatási skálája rendkívül széles: a legaprólékosabb, jelentõs kézi munkát igénylõ minõségi autó-tisztítástól az autótulajdonos által használható gõzborotváig minden az ügyfél rendelkezésére áll.


Mint azt Gyuricz Barnabástól, a vállalkozás tulajdonosától megtudtuk, már a kezdeti, egy beállós kézi mosó is nagy népszerûségnek örvendett, a folyamatosan növekvõ igények minõségi kiszolgálásához azonban további bõvítésre volt szükség. A nyár elején indult az új rendszer tervezése, majd a kivitelezés következett, s rövid idõn belül felépült az öt beállós, négyszáz négyzetméteres mosókomplexum.

– Az autótisztítással kapcsolatban minden igényt ki tudunk elégíteni – mondta Gyuricz Barnabás. – Az egyszerû külsõ mosáson kívül a teljes belsõ tér, a kárpitok szakszerû tisztítását is vállaljuk. Minden beállóban van külön csap, környezetbarát kéztisztítószer, papírtörlõ. Így ügyfeleink részére maximális komfortot tudunk nyújtani. Ügyfeleinket tizenöt férõhelyes zárt parkoló fogadja, ahol keréknyomást lehet mérni, s a kinti porszívóval saját kezûleg is át lehet futni a szõnyegeken. A jármû tulajdonosa ráadásul kamerarendszer segítségével egy kifejezetten e célra kialakított váróban, televízión követheti nyomon a tisztítás folyamatát. Tapasztalataink szerint ez egyfajta biztonságérzetet is ad az autósoknak. Két beállóban szakképzett személyzet mossa le az autót, s ha az ügyfél kéri, belül is kitakarítjuk a járgányt. A harmadik garázsban a jól ismert gépi mosó kapott helyet, a megszokottnál jóval korszerûbb technológiával, amely kíméletesen bánik a fényezéssel, s egyáltalán nem karcol. Itt is van elõkezelés, a szennyezõdéseket még a beállás elõtt gõzborotvával leszedjük, utána szárazra töröljük a jármûvet. A negyedik beállóban önkiszolgáló gõzborotva fogadja azokat, akik szeretik saját maguk kézben tartani az irányítást. Az utolsó beálló már kizárólag kárpittisztító, fényezõ mûhelyként funkcionál, ahol egy nap alatt kisebb karcolásokat is el tudunk tüntetni a kocsiról.

Gyuricz Barnabás azt is hozzátette, ugyan nem jellemzõ az autómosókra, de 30 millió forintig felelõsségbiztosítást kötöttek a gépjármûvekre, így ha mondjuk, mosás közben a gõzborotva lekapja a festéket, a kárt kifizeti a biztosító.

– Ha jól tudom, van egy speciális szolgáltatásuk is az elfoglalt emberek számára.

– Így van, nekik találtuk ki a hozom-viszem szolgáltatást, ilyenkor elmegyünk a kocsiért, s vissza is visszük azt. Természetesen, ha az úton bármi történne, ott a biztosítás.

– Milyen akciókkal várják az autósokat?

– Visszatérõ ügyfeleinket törzsvásárlói kártyával látjuk el, akiket akcióinkról – ha kérik – sms-ben rendszeresen tájékoztatunk. A kártya adatai bekerülnek egy számítógépes rendszerbe, amely adott mennyiségû mosás után kedvezményekre jogosíthat.

Gyuricz Barnabás azt is hozzátette: a kézi mosóra be kell jelentkezni, a többinél az érkezési sorrendet veszik alapul. Kuriózum, hogy vállalják terepjárók tisztítását is, amelyeket bizony, a mosók többségében nem látnak szívesen. Sõt, quadokat, motorokat is bevállalnak. Ebbõl is látszik, Zeus valóban a legnagyobb – az autómosásban is.



2008-01-30 09:03:50


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül