Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894853    








Honlapkeszites

Egészségvédelmi Alap 2011.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármestere pályázatot hirdet a 2011. évi Egészségvédelmi Alapból történõ támogatás elnyerésére.

A pályázat célja:
Olyan közösségi programok eszköz és anyag igényének támogatása, melyek csatlakoznak a Népegészségügyi Program minél hatékonyabb és eredményesebb megvalósításához a lakosság egészségének megõrzése, állapotának javítása érdekében. A támogatás nem használható fel a felsorolt célokkal összefüggõ mûködési költségek (dologi kiadások, személyi juttatások) finanszírozására, valamint olyan személyek támogatására, akiknek lakóhelye, illetve tartózkodási helye nem Nagykanizsán található.


 Pályázók köre:
Nagykanizsa Megyei Jogú Város közigazgatási területén mûködõ: költségvetési szervek, bírósági nyilvántartásba bejegyzett társadalmi szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok, alapítványok, melyek pályázatukkal a fenti célok megvalósítását szolgálják.
A pályázaton nem indulhatnak: pártok, politikai tevékenységet folytatók, természetes személyek és vállalkozások.
A pályázat benyújtásának határideje: 2011. július 15.
Benyújtás módja: A pályázati adatlapot zárt borítékban „Egészségvédelmi Alap támogatása” jeligével lehet benyújtani. Pályázati adatlap az Egészségügyi Alapellátási Intézménynél kérhetõ, illetve kérésére a megadott e-mail címre elküldjük, valamint letölthetõ a www.nagykanizsa.hu weboldalról.
Benyújtás helye: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata Egészségügyi Alapellátási Intézménye (8800 Nagykanizsa Eötvös tér 16. III. emelet 313-314. sz. iroda.)
A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó nevét, címét, székhelyét, telefonszámát, a pályázó nyilvántartásáról, illetve bírósági bejegyzésérõl szóló okirat hiteles 30 napnál nem régebbi másolatát, az igényelt támogatás összegét, a kérelem tételes indoklását, a megvalósítás módját, a közpénzekbõl nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXX. törvény szerinti összeférhetetlenség, illetve érintettség fennállásáról vagy hiányáról szóló nyilatkozatot.
A pályázat elbírálásának határideje polgármester részérõl: 2011. augusztus 31.
Tájékoztatjuk, hogy a Szociális és Egészségügyi Bizottság véleményének kikérését követõen a támogatás odaítélésérõl a polgármester dönt.
Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a nyertes pályázókkal szerzõdést köt. A szerzõdés aláírása a támogatás átutalásának feltétele.
A pályázó szervezet az elnyert összeget csak a támogatott tevékenységre fordíthatja.



2011-06-29 07:21:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül