Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948750    








Honlapkeszites

Tisztelt Paktum Tagok!

A Nagykanizsai Kistérség Foglalkoztatási Paktum kéréssel fordul Tagjaihoz, illetve minden kedves Érdeklõdõhöz.

 

A tavalyi év során, 2010. október 11. napján a nagykanizsai fiataloknak is lehetõségük volt részt venni a Szakmák Színháza elõadáson, mely rendhagyó módon mutatja be és népszerûsíti a kétkezi szakmákat. A Jordán Tamás ötletébõl és rendezésében született elõadás nagy sikert aratott városunkban is. A színház és az együttmûködõ partnerek közös célja, hogy segítsék a szakma becsületét visszaadni. Jordán Tamás ezzel az elõadással azt szeretné megmutatni, hogy a színház a maga nyelvén mennyi mindenhez hozzá tud szólni. A társulat most nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy színpadi jelenetek segítségével mutassa be és tegye vonzóvá azokat a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottság által megjelölt szakmákat, amelyekben jelentõs a szakember hiány.


Az idei évben támogatás hiányában azonban megkérdõjelezõdött, hogy a fiatalokhoz ismét eljusson a Szakmák Színháza elõadás.

A Nagykanizsai Kistérség Foglalkoztatási Paktuma a Szakmák Színháza ötletét

és a fiatalokat támogatva ezért kéréssel fordul Önökhöz:

Ahhoz, hogy a fiatalok számára ismét lehetõség nyíljon a Szakmák Színháza elõadás megtekintésére Nagykanizsán, összefogásra van szükségünk. Kérünk mindenkit, akinek módjában áll támogatni a Szakmák Színháza elõadásnak a nagykanizsai fiatalokhoz való ismételt eljuttatását, szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a Kanizsa TISZK képviselõjével, Mérksz Andor igazgató Úrral az alábbi elérhetõségeken:

Cím: 8800 Nagykanizsa, Erdész u. 30., Telefonszám: +36 93 510 251, Mobiltelefonszám: +36 30 9471900, E-mail cím: merksz@nagykanizsa.hu

Kérek Minden Kedves Tagunkat, hogy továbbítsák ezt az e-mailt minél több címre! Köszönjük!



2011-08-03 09:17:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül