Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891457    








Honlapkeszites

Nagykanizsai betonüzemmel bõvíti kapacitását a TBG Hungária-Beton Kft.

A DDC Cégcsoport betongyártó leányvállalata, a TBG Hungária-Beton Kft., a Zalaút Beton Kft. nagykanizsai üzemének megvásárlásával Nagykanizsa vonzáskörzetére is kiterjesztette tevékenységét.

A Nyugat-Dunántúlon korábban Szombathelyen, Balatonbogláron és Kaposváron rendelkezett üzemekkel a társaság, amely az új telephelynek köszönhetõen ezt követõen, Zala és Somogy megye déli részére is eljuttathatja termékeit.
A nagykanizsai üzem munkatársai a TBG állományában folytatják munkájukat, sõt a vállalat szakértõi továbbképzések és gyárlátogatások keretében lehetõséget kínálnak az új kollégáknak a vállalati receptúrák és minõségi elõírások elsajátítására. A szabványoknak és vállalati irányelveknek megfelelõ termékminõség biztosítását a Beton Technológia Centrum Kft. munkatársai felügyelik.


 A TBG piaci terjeszkedésének jelentõségét növeli, hogy az építõanyagok iránti kereslet mintegy 40 százalékkal csökkent 2008 óta. A DDC Cégcsoport ennek ellenére folytatja befektetéseit és fejlesztéseit, mert ezekkel és a vevõk számára biztosított magas színvonalú szolgáltatásokkal kívánja versenyképességét erõsíteni a vállalat.
Nemecz Zsuzsa, a TBG Hungária-Beton Kft. ügyvezetõje elmondta: „ez a beruházás is bõvíti a DDC Cégcsoport teljes betontechnológiai vertikumot felölelõ kínálatát, amelynek részeként, a cement, a transzportbeton és a kavics értékesítése mellett, betontechnológiai tanácsadást is nyújtunk.”
A DDC Cégcsoportról:

A négy társaság által alkotott DDC Cégcsoport összesen közel 700 alkalmazottat foglalkoztat, éves árbevétele 2010-ben megközelítette az 50 milliárd forintot. A csoport tagjai a Duna-Dráva Cement Kft., a TBG Hungária-Beton Kft., a Dunai Kavicsüzemek Kft, valamint a Beton Technológia Centrum Kft. A Duna-Dráva Cement Kft. Magyarország piacvezetõ cementipari vállalata, amely két cementgyárban folytat termelést, Beremenden és Vácott.



2011-08-25 13:26:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül