Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949304    








Honlapkeszites

Út- és járdafelújítás: a kicsik szabad utat kaptak

Elfogadta a közgyûlés Cseresnyés Péter polgármester javaslatát, amely a közlekedési létesítmények 2011. évi fejlesztési programjának módosítására irányult.

A beruházás tervének átdolgozására azért volt szükség, mert jelentõs különbség mutatkozott a legkedvezõbb ajánlat és a becsült költségek között. Ez a 12 millió forintos forráshiány a mûszaki tartalom véglegesítése vagy kényszerû megváltoztatása miatt jelentkezhetett. 

 


 Annak érdekében, hogy minél több helyen megvalósulhasson a fejlesztés, elhagyták a hiánnyal közel egyösszegû Szent Imre utca járdafelújítását. Ezek alapján a csökkentett program szerinti költségvetés tartalmazza a Bedõ Albert utca járdafelújítását, melynek a költsége 3 millió forint. Továbbá az Õrtorony utca páros oldali járdájának javítását, amely 4 millió forintba kerül. A Balatoni út hiányzó járdaszakaszának az építésére 2 millió forintot szánnak. A Csokonai utca óvoda és garázssor közötti járda javítása szintén 2 millió forintot igényel. A Szigeti utca és a Tõzike utca csomópontjának a burkolatfelújítását és vízrendezését pedig 1 millió forintra kalkulálták. A felújítások összege összesen 25 millió forint lesz.

V.M.



2011-09-06 10:42:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül