Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893515    








Honlapkeszites

A VOSZ vidéki irodáival csatlakozott az Új Széchenyi Terv Infopont hálózathoz

269 ügyfél-tájékoztatási pont várja országszerte az érdeklõdõket

A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) 23 vidéki irodájának csatlakozásával immár 269 Infopont érhet el az érdeklõdõk számára lakóhelyük közvetlen közelében, hogy személyesen kaphassanak szakszerû, ingyenes tájékoztatást az Új Széchenyi Terv pályázataival kapcsolatban. A MAG Zrt. honlapján megújult, felhasználóbarát térképes keresõ segítségével kereshetik ki az érdeklõdõk a hozzájuk legközelebb esõ ÚSZT Infopont elérhetõségét.


 Az uniós és hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közremûködõ szervezete, a MAG -Magyar Gazdaságfejlesztési Központ ez év elején kezdeményezte az Új Széchenyi Terv Infopont hálózat létrehozását, amely az ország teljes területén biztosít naprakész, hiteles tájékoztatást az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett gazdaságfejlesztési pályázatokról. Az információs hálózat kiépítése az Új Széchenyi Terv szellemiségének megfelelõen partneri szövetség keretében történt, melyben mind az állami, mind a civil szféra szerepet kapott. Az elsõ Infopontok márciusban kezdték meg mûködésüket, folyamatos bõvülést követõen a hálózat irodái most már minden megyében több ügyfélszolgálati ponttal várják az érdeklõdõket.
Az Új Széchenyi Terv Infopont hálózatában dolgozó munkatársak aktuális információkkal, folyamatosan bõvülõ tudással rendelkeznek az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatokról. A számukra kialakított tudásbázis és továbbképzések révén folyamatosan biztosított lesz az Infopontok naprakész tudása.
Az Új Széchenyi Terv Infopontok elérhetõségei, ügyfélszolgálati nyitva tartása a www.magzrt.hu internetes oldalon érhetõ el.
A hálózat nyitott, folyamatosan bõvül, ezért a MAG Zrt. a továbbiakban is várja azon szervezetek, szövetségek jelentkezését, akik tenni kívánnak a hazai vállalkozásokért, az Új Széchenyi Terv sikeréért.
Az Új Széchenyi Terv Magyarország felemelkedésének és talpra állításának programja. Fókuszában a dinamikus foglalkoztatás-bõvítés, a vállalkozói szféra megerõsítése és a tartós gazdasági növekedés áll. Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetõségei 2011. január 14-étõl érhetõk el a www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapon.



2011-09-19 08:59:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül