Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894104    








Honlapkeszites

Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. ügyvezetõi álláshely

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kizárólagos tulajdonában lévõ Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Korlátolt Felelõsségû Társaság (Nagykanizsa, Sabján Gyula utca 3., továbbiakban: Kft.) ügyvezetõi tisztségének betöltésére.

A Társaság fõbb tevékenysége:
Rehabilitációs foglalkoztatás, mint fõ közhasznú tevékenység. Hátrányos helyzetû társadalmi csoportok esélyegyenlõségének elõsegítése. A munkaerõpiacon hátrányos helyzetû rétegek képzésének, foglalkoztatásának elõsegítése és a kapcsolódó szolgáltatások. Ennek keretében a kft. engedélyezett tevékenysége különösen: textiláruk, alsó-, felsõ-, és munkaruházat, egyéb kiegészítõk gyártása, irodai papíráru, papír és mûanyag csomagolóeszköz, egyéb papír, mûanyag és kartontermék gyártása, könyvkiadás, kiadványok kiadása, nyomás, nyomdai elõkészítés, könyvkötés, kapcsolódó szolgáltatás, elektronikus és optikai eszköz, személyi és háztartási cikk javítás, seprû és kefe gyártása, textil nagy és kiskereskedelem, ruházati, könyv, újság és papírárú, csomagküldõ és internetes, valamint egyéb új áru kiskereskedelem, közúti áruszállítás, költöztetés, tárolás, raktározás, gépjármû kölcsönzés, adatfeldolgozás, web-hosting szolgáltatás, egyéb kiadói tevékenység, takarítás, tisztítás, csomagolás, fénymásolás, egyéb irodai szolgáltatás.


Az ügyvezetõ fõ feladatai:
A kft. tevékenységének szervezése és irányítása, a gt. valamint a kft. alapító okirata szerint az ügyvezetõi tisztségre meghatározott feladatok ellátása, különösen: a kft. hatályos jogszabályoknak, a belsõ szabályzatoknak megfelelõ gazdaságos és hatékony mûködtetése, a kft. képviselete harmadik személlyel szemben, illetve bíróság és hatóság elõtt, a kft. alkalmazottai tekintetében a munkáltatói jogok gyakorlása, a kft. pályázati projektjeinek gondozása.
A megbízás idõtartama, formája, díjazás:
Az ügyvezetõt a közgyûlés határozott idõre, 2011. december 31. naptól kezdõdõen 2016. december 31. napjáig tartó 5 évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közlésétõl számított 4 hónap. Az ügyvezetõi tisztség ellátása a Ptk. alapján megbízási jogviszonyban történik, a díjazást - a kft. Javadalmazási Szabályzatában foglaltak figyelembevételével - a közgyûlés állapítja meg.
Pályázati feltételek:
Magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, felsõfokú iskolai végzettség. Elõnyt jelent: gazdasági területen szerzett gyakorlat, vezetõi gyakorlat, pályázati projektben (különösen pályázatírásban) szerzett tapasztalat.
A pályázatban benyújtandó dokumentumok:
A pályázónak a kft. mûködtetésére vonatkozó szakmai elképzelései és vezetési program, szakmai önéletrajz, a felsõfokú iskolai végzettséget igazoló okirat közjegyzõ által hitelesített másolata, a pályázó által a pályázatban hivatkozott gyakorlat hivatalos igazolása, 3 hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (amennyiben nem áll rendelkezésre, akkor annak kikérésérõl szóló igazolás), a pályázónak a díjazásra vonatkozó igénye, a pályázó írásbeli nyilatkozatait arra vonatkozóan, hogy részérõl az ügyvezetõi tisztség betöltése a Gt. 23. §-a alapján nem kizárt, vele szemben a Gt. 25. §-a és a közhasznú szervezetekrõl szóló 1997. évi CLVI. törvény alapján összeférhetetlenségi ok nem áll fenn, a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja, a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez hozzájárul, a pályázati eljárás során az elõkészítõ bizottsági üléseken és a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e.
(A pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlásnak nincs helye! Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.)
A pályázattal kapcsolatosan további információt nyújt: Cseresnyés Péter polgármester (Tel: 06-93-500-701; E-mail: cseresnyes.peter@nagykanizsa.hu). A kft-vel kapcsolatos információk megtalálhatók a www.nkszoci.hu honlapon.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. október 29.

A pályázat benyújtásának módja:
A pályázatokat Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesterének címezve postai úton (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.), vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási idõben lehet benyújtani. A borítékra kérjük ráírni: "Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. ügyvezetõi pályázata".
A pályázat elbírálásának módja és rendje:
A határidõben benyújtott pályázatokat a Szociális és Egészségügyi Bizottság - a pályázók személyes meghallgatásával - véleményezi. A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést tárgyalja az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság. A döntést a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával, várhatóan a 2011. november havi soros ülésén, legkésõbb 2011. november 30. napjáig hozza meg. A döntésrõl a pályázók írásbeli értesítést kapnak.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.



2011-10-07 10:15:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül