Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893602    








Honlapkeszites

Amíg az idõjárás engedi folytatódnak az építési munkák

ERZSÉBET TÉR
Körvonalazódik a jelenleg palánkkal körbekerített Erzsébet tér déli oldalának új arculata. Az elmúlt hetekben elhelyezésre kerültek a történelmi belvárosi hangulatot megidézõ Schreder Boulevard típusú villanyoszlopok. Megépült a szökõkút, valamint a zenepavilon alépítménye is. Jelenleg a térkövezési munkálatok zajlanak

ZRÍNYI UTCA - TELEKI UTCA ÖSSZEKÖTÉS
Befejezõ szakaszához értek a Zrínyi u. - Teleki u. összekötési munkálatai. Jelenleg az utómunkálatokat végzi a kivitelezõ. Az arra közlekedõk és az ott lakók 2011. október hónapot követõen vehetik birtokba az új útszakaszt.


MAGYAR UTCA - PETÕFI UTCA ÖSSZEKÖTÉS
Az aszfaltozási munkálatok a Kinizsi u. és a Hunyadi u. között befejezõdtek. A Királyi Pál u. - Hunyadi u. és a Petõfi u. összekötésénél a járdaépítés, valamint a tereprendezési munkák zajlanak. A Hunyadi u. - Petõfi u. közötti szakaszon a Királyi P. u. meghosszabbításában a tervezett új út építési munkálatai is folynak.
A Magyar u. - Május 1. u. közötti szakasz megújítása csak a szennyvíz projekt kivitelezési munkálatait követõen fejezõdhet be. Ez a jelenlegi ütemterv alapján 2012. április végi munkakezdést, és 2012. június 30-ai befejezést eredményez ezen a szakaszon a városrehabilitációs program keretében. A Magyar utca - Petõfi utca összekötés befejezési határideje tehát 2011. szeptember 30-ról 2012. június 30-ra módosult.
 



2011-10-10 11:08:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül