Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949471    








Honlapkeszites

Nagykanizsai óvodának segítettek a Tesco önkéntesei

A nagykanizsai hipermarket dolgozói is csatlakoztak a Tesco vállalati önkéntes programjához, mellyel a vállalat célja az volt, hogy felelõs szomszédként, munkatársai bevonásával tevékenyen részt vegyen a város megszépítésében, az élhetõbb környezet megteremtésében. Az önkéntes munkavállalók október 15-én, szombaton az Attila úti Óvoda szebbé tételében segítettek.

A Tesco vállalati felelõsségvállalásának egyik fontos eleme, hogy jó kapcsolatot alakítson ki azokkal a helyi közösségekkel, amelyekben áruházai révén jelen van. Célja, hogy az emberek a Tescóra a mindennapjaik szerves részeként, a közösség aktív tagjaként tekintsenek ezeken a településeken. Ennek érdekében az áruházlánc több kezdeményezést is elindított, többek között bevezette a rendszeres önkéntes munka gyakorlatát.
2009 júniusában Mohácson az egyik kerékpárút belvárosi szakaszának rendbetételével indult el a vállalati önkéntes program. A lelkes fogadtatásnak és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetõen 2010-ben újabb településeken végeztek önkéntes munkát a Tesco munkavállalói.


2011-ben Nagykanizsa is bekapcsolódott a programba. A nagykanizsai áruház 20 lelkes önkéntese nem csupán a Tesco csapatépítõ kezdeményezését fogadta örömmel, de külön lelkesítette õket az is, hogy egy helyi törekvés keretében mindezt városukért tehetik. Október 15-én, szombaton az Attila úti Óvoda külsõ és belsõ kerítését festették le. Az áruház önkéntesei a jövõben is folytatni kívánják az önkéntes munkát.
„Nagykanizsai kollégáimmal együtt örülünk, hogy segíthetünk és tehetünk azért, hogy szebbé, élhetõbbé váljon az óvoda. Továbbra is célunk, hogy olyan önkéntes programokat valósítsunk meg, amelyek valódi segítséget nyújtanak a közösségeknek, amelyeknek mi is tagjai vagyunk. Szeretnénk élõ, tartalmas kapcsolatokat kialakítani, együtt épülni és építeni. Ezért is folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a jövõben további településekre terjesztjük ki önkéntes programunkat” – mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.



2011-10-17 12:27:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül