Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894787    








Honlapkeszites

Budapesti Nemzetközi Vásár – Utazzon vasúttal, féláron!

A MÁV-START Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarokra, valamint Kõbánya felsõ állomásokra az október 19. és október 23. között megrendezésre kerülõ Budapesti Nemzetközi Vásár rendezvényre utazóknak.

A Budapesti Nemzetközi Vásár rendezvényen idén is rengeteg kiállító várja számos termékkel és szolgáltatással az érdeklõdõket, akik a vásár ideje alatt számtalan szórakoztató programon is részt vehetnek.
A rendezvényre vasúttal érkezõk a menetjegyeiket bármely belföldi pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú alkalmi menettérti jegy legkorábban a rendezvény elsõ napján, október 19-én vehetõ igénybe, és a visszautazást a rendezvényt követõ napon, október 23-án éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy kizárólag a helyszínen történt lebélyegeztetést követõen érvényes, amelyet visszautazáskor a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.
A MÁV-START Zrt. 2011. október 21-23. között a BNV-re utazóknak a rendezvény minél egyszerûbb és kényelmesebb megközelítése érdekében a délelõtti órákban a Budapest Keleti pályaudvarra érkezõ, valamint a délutáni órákban Budapest Keleti pályaudvarról induló vonatokat a Vásárközpont mellett található Kõbánya felsõ megállóhelyen is megállítja.
Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak.

MÁV-START Zrt.




2011-10-17 13:58:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül