Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895087    








Honlapkeszites

Ünnepi vonatközlekedés Mindenszentek alatt

Az október 23-i ünnep alkalmából nem lesz változás a személyszállító vonatok menetrendjében. A mindenszentek ünnepére tekintettel munkanap áthelyezésre kerül sor, emiatt az utasforgalmi igények megfelelõ kiszolgálása érdekében az alábbi rend szerint közlekednek a személyszállító vonatok:

 

Október 30-án (vasárnap) ünnepnapi, október 31-én (hétfõ, pihenõnap) ünnepnapi menetrend, november 1-jén (kedd) vasárnapi, november 4-én (péntek) munkanapi (nem pénteki),  november 5-én (szombat, munkanap) pénteki menetrend lesz érvényben. November 6-án, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.


 Az ünnep ideje alatt a MÁV-START Zrt. a kényelmesebb utazás érdekében a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon – az igényekhez és lehetõségekhez igazodva – a vonatok szerelvényeit megerõsítve, több kocsival közlekedteti. A tapasztalatok alapján a személyszállító vasúttársaság javasolja kedves utasainak a pénztárak elõtti sorbanállás elkerülése érdekében a menet- és helyjegyek, valamint a regisztrációs jegyek elõvételi megváltását illetve az internetes jegyvásárlás igénybevételét. Az ünnepköri menetrendrõl az utasok indulás elõtt érdeklõdhetnek a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon, vagy tájékozódhatnak a személyszállító vasúttársaság www.mav-start.hu weboldalán, az ELVIRA menetrendi keresõben.



2011-10-20 08:01:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül