Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949440    








Honlapkeszites

Intézményvezetõ és projektmenedzser kinevezésérõl, víziközmû szolgáltató alapításáról

Személyi ügyeket érintõ kérdésekben és víziközmû üzemeltetési és szolgáltató gazdasági társaság alapításáról is döntött rendkívüli ülésén a közgyûlés. A munka megkezdése elõtt egy perces néma fõhajtással adóztak a napokban elhunyt Hajgató Sándor egykori képviselõ emléke elõtt.

Elbírálták a Fogyatékkal Élõk Integrált Intézményének intézményvezetõi álláshelyére kiírt pályázatot. A három pályázó közül a szavazatok többségét Molnár József nyerte el, így 2012. január 1-tõl 2016. december 31-ig õ látja el az intézményvezetõi feladatokat. Illetményét 274.978 forintban határozták meg.


 A Nemzeti Fejlesztési ügynökség és a horvát Területfejlesztési, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium pályázatot hirdetett a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttmûködési Program 2007-2013 keretében. Kapronca Város Önkormányzata Nagykanizsa városával együttmûködve támogatást nyert a gazdaságfejlesztési célú projekt megvalósítására. A projektgazdának a projekt teljes idõtartamára biztosítania kell egy fõ projektmenedzsert munkaviszony keretében, ezért Cserti Csilla foglalkoztatására tett javaslatot a közgyûlés. Ez alapján Cserti Csillát, az Inkubátorház vezetõjét 2011. december 1-tõl 2012. szeptember 30-ig napi négy órában, projektmenedzseri munkakörben foglalkoztatják a projektbõl finanszírozandó bruttó 170.000 forint munkadíjjal.
A közgyûlés elfogadta az iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítását eredményezõ felújítás határozatának módosítását. Az önkormányzati támogatási keret továbbra is 100 millió forint marad, azonban ennek kifizetése nem 2009-2013., hanem 2010-2015. között kerül sor. Az utalás nem öt egyenlõ részletben történik majd, hanem a közgyûlés határozata szerinti ütemezés és mérték alapján. Ezen szempontok szerint változnak a társasházakkal megkötött szerzõdések is. A változtatásokra azért volt szükség, mert idõközben további lakóépületek nyerték el a támogatást, valamint egy lakóépület a támogatás igénybevételétõl visszalépett. Cseresnyés Péter javaslatára a városatyák zárt ülésen határoztak egy térségi víziközmû üzemeltetési és szolgáltató gazdasági társaság megalapításáról.

B.E. - V.M.



2011-12-15 10:47:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül