Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894767    








Honlapkeszites

Pályázat intézményvezetõi állásra

NAGYKANIZSA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSE
(8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.)
PÁLYÁZATOT HIRDET AZ
EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁSI INTÉZMÉNY (Nagykanizsa, Eötvös tér 16.)
INTÉZMÉNYVEZETÕ (magasabb vezetõ)
álláshelyének teljes munkaidõben történõ betöltésére.


Az intézményvezetõ által ellátandó lényeges feladatok:
Az intézmény alapító okiratában meghatározott feladatok végrehajtása,
Az intézmény gazdasági, pénzügyi és munkaügyi tevékenységének megszervezése, irányítása, ellenõrzése,
Az intézmény fenntartó által meghatározott céljainak megfelelõ, jogszerû mûködésének biztosítása,
Az egészségügyi alapellátáshoz tartozó szolgálatok munkájának koordinálása, szervezése, diagnosztikai és terápiás eszközparkja fejlesztésének irányítása,

Foglakoztatás jellege:
Teljes munkaidõs közalkalmazotti jogviszony. Magasabb vezetõ megbízást az kaphat, aki a munkáltatóval közalkalmazotti jogviszonyban áll, vagy a megbízással egyidejûleg közalkalmazotti munkakörbe kinevezhetõ. A közalkalmazotti munkakörben a kinevezés határozatlan idõre, a vezetõi megbízás 5 évig tartó határozott idõre, 2012. március 1. naptól 2017. február 28. napjáig történik. A közalkalmazotti kinevezésben 4 hónap próbaidõ kerül kikötésre.

Pályázati feltételek:
- (orvostudományi vagy egyéb) egyetemi szintû végzettség,
- egészségügyi (szak)menedzseri képesítéssel vagy egészségügyi menedzsment (szakirányú továbbképzési szakon szerzett) képesítés, valamint
- legalább ötéves vezetõi gyakorlat,
- büntetlen elõélet,
- magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkezõ, illetve bevándorolt vagy letelepedett státusz
(A 13/2002. (III. 28.) EüM rendelet 1. § (2) bekezdése alapján a fenntartó felmentést adhat a vezetõi gyakorlat megléte alól, illetõleg az egészségügyi (szak)menedzseri képesítési vagy egészségügyi menedzsment szakirányú továbbképzési szakon szerzett képesítési feltétel alól, abban az esetben, ha a pályázó a képzésben részt vesz, vagy vállalja a képesítésnek – a kinevezés (megbízatás) adásától számított – öt éven belül történõ megszerzését.)
(A pályázat kiírója a pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlási lehetõséget nem biztosít. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a véleményezõ bizottság meghallgatásán be kell nyújtani.)

 

 

A pályázathoz csatolni kell:
- 3 hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítványt, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (amennyiben nem áll rendelkezésre, akkor annak megigénylésérõl szóló igazolás),
- egyetemi oklevél és menedzseri képesítés közjegyzõ által hitelesített másolatát,
- a pályázó részletes szakmai önéletrajzát,
- szakmai és vezetõi gyakorlat hitelt érdemlõ igazolását,
- nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati eljárás során az elõkészítõ bizottsági üléseken és a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e,
- nyilatkozatot arról, hogy a teljes pályázati anyaga nyilvánosságra hozható vagy bizalmasan kezelendõ oly módon, hogy csak az elbírálásban résztvevõk ismerhetik meg,
- hozzájárulást a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezelésérõl,
- nyilatkozatot arról, hogy az álláshely elnyerése esetén a 2007. évi CLII. törvény szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tesz.

Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, valamint a 356/2008. (XII. 31.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. január 27.

A Nemzeti Közigazgatási Intézet internetes oldalán történõ közzététel napja:
2011. december 27.

A pályázat benyújtásának módja és helye: a pályázatokat írásban, zárt borítékban és egy példányban Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) az alábbi megjelöléssel ellátva kell benyújtani: „Egészségügyi Alapellátási Intézmény intézményvezetõi pályázat”.

A pályázati eljárás lefolytatása, az elbírálás módja: A Kjt. és a Kjt. vhr. elõírásainak megfelelõen. A pályázatokat a megbízási, illetve munkáltatói jogkör gyakorlója által összehívott bizottság véleményezi. A bizottság a pályázati feltételeknek megfelelõ pályázókat személyesen hallgatja meg, a kinevezésrõl Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése, mint munkáltató dönt, amelynek eredményérõl valamennyi pályázó írásban értesítést kap.

A pályázati elbírálásának határideje: a pályázat benyújtási határidejének lejártát követõ elsõ közgyûlési ülés.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhetõ Cseresnyés Péter polgármestertõl (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. Telefon: 93/500-708.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése fenntartja azt a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
 



2011-12-30 11:39:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül