Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949136    








Honlapkeszites

A tér teljes területén folytatódnak a munkálatok

A mai napon megtörtént a teljes tér átadása a városrehabilitációs program kivitelezését végzõ NKVR konzorcium részére. Így a kivitelezõ a palánkon kívüli területen is elkezdheti a munkát.

Az Erzsébet téren zajló csatornázási munkák miatt csak az Erzsébet tér belsõ területén kezdõdhettek meg a városrehabilitációs program munkái 2011. március 1-ét követõen. A mai napon megtartott munkaterület átadás-átvételi eljárás keretében a téren eddig munkálatokat végzõ csatornaprojekt kivitelezõje ideiglenesen visszaadta a munkaterületet annak érdekében, hogy megkezdõdhessenek a tér rehabilitációs munkái az épületek elõtt lévõ járdák megújításával, parkolók kialakításával.


 A kivitelezési munkák miatt forgalomkorlátozásokra lehet számítani a gépjármû és a gyalogos forgalomban. 2012. január 23-tól a Polgármesteri Hivatal elõtti parkoló lezárásra kerül. A projekt keretében további teljes útlezárások elõreláthatólag nem várhatóak

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a tér keleti oldalán folyó vízvezeték kiváltási munkák miatt a Fõ út és a Rozgonyi út közötti szakasz január 23-tól a Dél-Zalai Víz és Csatornamû részérõl szintén lezárásra kerül.

A balesetek elkerülése végett kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon.



2012-01-18 15:31:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül