Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895312    








Honlapkeszites

A héten a csatornázási munkák miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nagykanizsán az alábbi utcákban történik munkavégzés az idõjárástól függõen: Erzsébet tér D-i oldala, Petõfi utca (Dózsa György utca és a 7. sz. fõút között). 

Egyéb munkavégzések Nagykanizsa területén: Gravitációs fõgyûjtõ épül a Péterfai árok nyomvonalán a 61. számú és a 7. számú fõút között. (DK-1-0-0 jelû csatornaszakaszok). Záporkiömlõ csatorna építése az Izraelita temetõnél. Az érintett utcákban az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásokkal kell számolni: az Erzsébet tér nyugati oldala a Polgármesteri Hivatal elõtt a Vásár utca felõl zsákutca. A Magyar utca és a Vásár utca közötti szakaszon északi irányba a forgalmi rend kétirányú, a Vásár utca és a Magyar utca közötti útszakasz baloldalán megállni tilos és a Magyar utcától a Vásár utcáig a forgalmi rend egyirányú. Az Erzsébet tér déli oldala (Fõ utca)a négy forgalmi sávból a két tér felõli lezárva, a maradék két sávon a forgalmi rend kétirányú lesz. Erzsébet tér K-i oldala a Fõ út és az Arany J. utca közötti szakaszán a forgalmi rend kétirányú. A Petõfi utcában a forgalom korlátozott.


Munkavégzési helyszínek a településeken: Bajcsa- Vöröshegyi u., Eszteregnye- Csíkfa u., Dózsa Gy. u., Hosszúvölgy- Széchenyi u., Szepetnek- Hunyadi u., Széchenyi tér, József A. u., Arany János u., Semjénháza- Ady E. u., Béke u., Fityeház- Alkotmány tér, Magyarszedahely- Fõ u., Rózsa u., Magyarszentmiklós- Fõ u., Petõfi u.



2012-01-24 13:25:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül