Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894966    








Honlapkeszites

Lezárják az Erzsébet teret!

Mint arról már az elmúlt hetekben többször is tájékoztatást adtunk, az idei évtõl az Erzsébet tér teljes területén tartanak a városrehabilitáció kivitelezési munkái, amelyek idõszakosan forgalomkorlátozással, útlezárással járnak. A rekonstrukcióval egyidõben a Délzalai Víz- és Csatornamû Zrt. vízvezeték építési munkát végez, továbbá a csatlakozó utakon a szennyvíz-beruházási munkálatok is folytatódnak.

Az elmúlt napokban a kivitelezõk, a közlekedési hatóság és az önkormányzat bevonásával, a tér forgalmának teljes lezárása mellett döntöttek. Ezt elsõsorban baleset-megelõzési szempontok indokolták, illetve ezzel biztosítható, hogy a három beruházás Erzsébet téri munkálatai a lehetõ leggyorsabban befejezõdjenek, s így minél hamarabb visszaadhassák a forgalomnak ezt a központi teret. 


Az Erzsébet teret február 20-tól zárják le. Ezzel egyidõben a Magyar utcának az Arany János utca – Erzsébet tér közötti szakasza és a Várás utcának a Báthory u. – Erzsébet tér közötti szakasza is lezárásra kerül. Megfordul a forgalmi irány a Kinizsi utcában is az Erzsébet tér és az Arany János utca között. A Rozgonyi út felõl így a Kinizsi utca felé kerülhetik el a teret az arra közlekedõk.
A gyalogos forgalom és az üzletek árufeltöltése a téren és a környéken továbbra is biztosított lesz, azonban idõszakosan forgalom-elterelésekre lehet számítani.



2012-02-15 08:41:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül