Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895128    








Honlapkeszites

Állás - településgazdálkodási ügyintézõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet a Városfejlesztési Osztályán településgazdálkodási ügyintézõ munkakör betöltésére.

Ellátandó feladatok:
- Az osztályvezetõ kijelölése alapján részvétel az önkormányzati beruházások, felújítások elõkészítésében, szakszerû operatív végrehajtásában, adminisztrációjában, pályázatok elõkészítésében. Az éves költségvetés beruházásokkal, felújításokkal kapcsolatos tételeinek tervezéséhez, valamint beszámolókhoz és elõirányzat módosításokhoz javaslat készítése. Az önkormányzati beruházások programjainak, beruházási okmányainak kidolgozása. A befejezett beruházásokról szóló elszámolások, üzembe helyezési okmányok elkészítése. Támogatásokhoz, egyéb fejlesztési forrásokhoz szükséges mûszaki dokumentációk, pályázati munkarészek kidolgozása. 


Támogatásokhoz szükséges anyagok, pályázatok elõkészítése. Közszolgáltatások (települési szilárd hulladék, települési folyékony hulladék, kéményseprés, víz-, csatornaszolgáltatás, közösségi közlekedés) mûködéséhez szükséges önkormányzati feladatok elõkészítése, rendelettervezet elkészítése. Önkormányzati energiaellátással kapcsolatos, szükséges önkormányzati feladatok elõkészítése. Depógáz hasznosításhoz szükséges önkormányzati feladatok elõkészítése, végrehajtása, a Koncessziós szerzõdésben rögzített feltételek teljesülésének folyamatos ellenõrzése. Hulladéklerakó mûködéséhez, bõvítéséhez szükséges önkormányzati feladatok elõkészítése és végrehajtása. Környezetvédelemmel kapcsolatos feladatok elõkészítése. Fejlesztési célú forrásátadásokhoz kapcsolódó támogatások elõkészítése, szerzõdések elkészítése, elszámolások ellenõrzése. Beruházási statisztika készítése a KSH részére. Tulajdonosi nyilatkozatok, hozzájárulások elkészítése. Testületi elõterjesztések tervezetének elkészítése. A jóváhagyott beruházások, felújítások tervezésében, szervezésében, kivitelezési munkák koordinálásában, helyszíni ellenõrzésében közremûködés. A beruházások vállalkozásba adásában, a beruházási és közbeszerzési szabályzat és/vagy a Közbeszerzésekrõl szóló tv. szerinti eljárásban közremûködés. Közremûködés a településrendezési tervek készíttetésében. Közremûködés a Közgyûlés bizottsági ülésein.
A kinevezés a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) alapján közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidõben, határozatlan idõre szól, 6 hónap próbaidõ kikötésével. A kinevezés a polgármester egyetértésével történik.
Pályázati feltételek: Magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, cselekvõképesség, a köztisztviselõk képesítési elõírásairól szóló 9/1995 (II. 3.) Korm. rendelet 1. sz. mellékletének I/19. Településfejlesztési és - rendezési, valamint településüzemeltetési feladatok pontjában felsorolt szakképesítések valamelyike.

Elõnyt jelent: településmérnök, építõ-, építészmérnök vagy épületgépész mérnök fõiskolai vagy egyetemi végzettség, beruházói gyakorlat.
A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbi dokumentumokat:
- a pályázó szakmai életrajza (Kttv. 5. sz. mellékletében írt adatokkal) és motivációs levele,
- három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- a pályázatban feltételként vagy elõnyként elõírt iskolai végzettséget, szakképesítést, tanúsító okiratok másolata,
- a pályázatban hivatkozott beruházói gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, kinevezése esetén munkaköri összeférhetetlenség (Kttv. 84-85. §-ai) vele szemben nem áll fenn, illetõleg nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt államigazgatási szervnél nem alkalmazható,
- a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja,
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez.

Az illetmény és egyéb juttatások megállapítására a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló törvény vonatkozó szabályozása, a 47/2001. (X.10.) önkormányzati rendelet, a hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és Közszolgálati Szabályzata alapján kerül sor.
A pályázatokat Dr. Gyergyák Krisztina aljegyzõnek címezve (Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kell benyújtani.
A pályázat benyújtásának határideje: 2012. március 10.
A pályázat elbírálásának határideje és rendje: a pályázat elbírálására a benyújtást követõ 30 napon belül kerül sor. A kinevezést megelõzõen a pályázó személyes meghallgatására sor kerül. A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A munkakör az elbírálást követõen azonnal betölthetõ.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kérhetõ a 93/500-708 vagy 500-759-es telefonszámon. A pályázati hirdetmény közzétéve a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán (Elérhetõ: www.kozigallas.gov.hu, www.kszk.gov.hu vagy www.nki.gov.hu Közszolgálati állásportál)



2012-02-24 18:05:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül