Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892855    








Honlapkeszites

Bútornapok tizenhatodszor

Faipari Szakosztályunk 2012. március 20. és 25 között rendezi meg a XVI. Kanizsai Bútornapokat a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpontban – tájékoztatta a Kanizsa Hetilapot Hohl László a szakosztály elnöke. A kiállítás ünnepélyes megnyitója március 20-án 16 órakor lesz.


A megnyitóra felkértük Cseresnyés Péter polgármester urat. A kiállításon 14 kiállító vesz részt fõként a bútorgyártás területérõl, de jelen lesz a lakberendezéshez szorosan kapcsolódó tevékenységek széles tárháza is. Nevezetesen: lakószobabútorok, konyhák, hálószobabútorok, étkezõbútorok, fürdõszobák, bútoripari anyagok, függönyök, üvegipar, burkolóanyagok, szõnyegek… Ami a látogatók szempontjából nagyon fontos, a kiállítás területén Bútorbörzét tartunk. Itt nagy kedvezménnyel fõként ülõgarnitúrákat lehet megvásárolni. Egyébként az összes kiállított bútorhoz vásári kedvezménnyel lehet hozzájutni.
Ez a kiállítás nagyon fontos jubileum egyesületünk éltében. Tíz évvel ezelõtt, 2002 márciusában tartottuk az elsõt, hagyományteremtõ céllal, a KÖGÁZ csarnokában. Úgy érzem itt fontos megemlítenem ötletgazdánk, Stampf Bernadett nevét, a kiállítás értelmi szerzõjét, aki egyesületünk ügyeinek fontos szervezõje. Felmerülhet a kérdés: akkor miért tizenhatodik? Egészen a válság kirobbanásáig, évente kettõ kiállítást tartottunk, egyet tavasszal és egyet õsszel. Úgy érzem fontos megemlíteni azt, hogy ez a kiállítás és egyáltalán a szakosztályunk is egy példaértékû összefogásnak mondható, hiszen alapjában véve egymás konkurenseiként, foghatnánk egymás torkát is, de mi inkább egymás kezét fogjuk, hiszen közös erõvel együtt többre jutunk. Fontos dolog az is, hogy kiállításról kiállításra megfigyelhetõ a kiállítócégek szakmai fejlõdése, hiszen titokban minden kiállító azt szeretné, hogy az õ terméke legyen a legszebb, legjobb, és ez a fejlõdés motorja.
Március 23-án az Országos Asztalos és Faipari szövetség zsûrije fogja értékelni a látottakat. Este a jubileumi ünnepi gyûlésünkön a zsûri javaslata alapján, polgármesterünk és az Országos Asztalos és Faipari Szövetség Elnöke átadja a díjakat. Bízom benne hogy a kiállítás hasznos lesz mind a látogatók mind a kiállítók szempontjából.
 



2012-03-08 10:00:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül