Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892231    








Honlapkeszites

Magyar Termék Nagydíj pályázat

15. alkalommal hirdették meg a Magyar Termék Nagydíj pályázatot, mely hazánk legtekintélyesebb önkéntes tanúsítási rendszere. A pályázat célja, hogy elismerje és díjazza a kiváló minõségû magyar termékeket és szolgáltatásokat, valamint elõsegítse a minõségtudatos szemlélet, a termékbiztonság, a fogyasztóvédelem általános szintjének emelését a gyártók, a termelõk és szolgáltatók pozitív ösztönzésével. A Magyar Termék Nagydíj elnyerésére idén május 19-ig lehet pályázni Magyarországon gyártott és forgalmazott termékekkel, illetve szolgáltatásokkal. A díjak átadására szeptemberben a Parlamentben kerül sor.


Napjaink hatalmas árutengerében és sokszor csalóka reklámdömpingjeiben csak egy megbízható és hiteles minõségellenõrzõ rendszer jelenthet iránytût a fogyasztói tájékozódásban. Ezért a kormány gazdaságpolitikai elképzeléseiben stratégiai szerepet kap az aktív minõségpolitika alkalmazása. Ennek egyik eszköze a napjainkra legrangosabb és legtekintélyesebb hazai, önkéntes minõsítõ rendszerré vált Magyar Termék Nagydíj, amely immár 15. esztendeje tanúsítja a kiemelkedõ minõségû magyar termékeket és szolgáltatásokat mind a gyártók, mind pedig a fogyasztók elõtt.

A Magyar Termék Nagydíj pályázatot az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minõségügyi Kft., a Magyar Export-Import Bank Zrt., a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB), a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. valamint a TÜV Rheinland InterCert Kft. írta ki és valósítja meg a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai támogatásával.

A Magyar Termék Nagydíj elnyerésére ez évben már 23 témakörben lehet pályázatot benyújtani, többek között építési termékekkel, szilikátipari késztermékekkel, informatikai programokkal.

 

FATÁJ kiegészítés: az elõzõ hat év szakterületi díjazottjai

2011 - Bio-Textima Kft (VitalWood farugós matraccsalád)

2010 - Akzo Nobel Coatings Zrt, Alu-Style Kft, Ében-H Kft, Fébé Kht, Papp László

2009 - Kanizsa Trend Kft, Kunság Fenster Kft, Stulwerk Kft

2008 - Bred Kft, Kanizsa Bútor Kft, Yart Plusz Bt

2007 - Bakonyerdõ Zrt, Demko Feder Kft, Alma Rend Kft, Bred Kft, Faktum Bútor Kft, Kunság Fenster Kft, Natur Design Kft, Novetex Matrac Kft, Stefa-Pack Kft, Trezor Likor Zrt

2006 - Horváth Redõny Kft, Novetex Matrac Kft

FATÁJ Online

 

 



2012-03-10 09:17:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül